De officiële trouwceremonie♥️

In Nederland worden wettelijke huwelijken erkend.  Voorafgaand moeten we enkele documenten indienen bij de burgerlijke stand op het eiland (maximaal 364/minimaal 20 dagen vóór de geplande trouwdatum). De ambtenaar van de burgerlijke stand die jullie huwelijk zal voltrekken, zal jullie ontmoeten op de trouwlocatie, glimlachend en blij.

De wettelijke ceremonie kan plaatsvinden in het gemeentehuis zelf, een charmant, kleurrijk oud koloniaal gebouw in het hart van Willemstad, evenals op een openbaar strand, hotel of andere locatie in de stad.

 Jullie als koppel zijn niet betrokken bij bureaucratie op het eiland, wij hebben daar al voor gezorgd. Voordat jullie het eiland verlaten, zorgen we ervoor dat jullie het huwelijksdocument ontvangen.

Samen plannen we jullie DAG, we bieden kleine, intieme bruiloften aan en onze trouwpakketten beginnen al bij $ 1.400. Voor een wettelijk huwelijk hebben we de volgende documenten nodig (origineel):

- geboorteaktes
- document waarin staat dat jullie beiden vrij zijn om te trouwen
- kopieën van paspoorten (minimaal 6 maanden geldig)
- intentieverklaring, ondertekend door beiden (we sturen het naar jullie toe)
- Gescheiden personen of weduwnaars moeten ook een document sturen waaruit het huwelijk of overlijden van de vorige partner blijkt.

Op de dag dat we deze documenten indienen, mogen de documenten niet ouder zijn dan 6 maanden.

We hebben de originele documenten nodig, dus deze moeten naar ons worden verzonden via post of via koeriersdiensten zoals FEDEX/UPS/DHL.
Instagram-heiraten-curacao-allabouthappiness-urlaub
kontakt-heirat-hochzeit-wedding-curacao